Káva se na ostrově Fogo („Ohnivý ostrov“) pěstuje ve vysokých nadmořských výškách (cca 1000-1500 m n.m.) již více než 200 let. Díky úrodné vulkanické půdě se místním farmářům podařilo vypěstovat prvotřídní kávu s nezaměnitelnou chutí a intenzivním aroma.
Z důvodu omezené produkce a vysoké poptávky je však kapverdská káva často nedostupná. Česko-kapverdská obchodní komora vyjednala exklusivní smlouvu s místními farmáři a již brzy doveze do České republiky pravou vulkanickou kávu.
První testování, pražení a ochutnávání již máme za sebou. A musíme přiznat, že se máte na co těšit! V současnosti pouze dolaďujeme detaily, abychom Vám poskytli co nejlepší zážitek. Kávu si můžete předobjednat již nyní na našem emailu a až půjde do prodeje, budete mezi prvními, kdo ji ochutná.
Email: [email protected]